Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Hey participeu del procès de canvi de nom de carrers! - Vestibulum fringilla pede sit amet

Deliberació WARS

L'AMENAÇA FANTASMA
Punt 1

La República Galàctica està sumida al caos. Els impostos de les rutes comercials als sistemes estel·lars exteriors estan en disputa.

Resolució del conflicte
Punt 2

Esperant resoldre l'assumpte amb un bloqueig de poderoses naus de guerra, la cobejosa Federació de Comerç ha aturat tots els enviaments al petit planeta de Naboo. Aixó es l'esmena bona!

El congres de la Republica
Punt 3

Mentre el Congrés de la República debat interminablement aquesta alarmant cadena d'esdeveniments, el Canceller Suprem ha enviat en secret dos Cavallers Jedi, guardians de la pau i la justícia a la galàxia, per resoldre el conflicte.

L'ATAC DELS CLONS
Punt 4

Al Senat Galàctic regna la inquietud. Diversos milers de sistemes solars han declarat la intenció d'abandonar la República.

Punt 5

Aquest moviment separatista, liderat pel misteriós Comte Dooku, ha provocat que al limitat nombre de Cavallers Jedi els resulti difícil mantenir la pau i l'ordre a la galàxia.

L'esperança
Punt 6

La senadora Amidala, l'antiga reina de Naboo, torna al Senat Galàctic per donar el seu vot a la crítica qüestió de crear un EXÈRCIT DE LA REPÚBLICA que ajudi als desbordats Jedi..

LA VENJANÇA DELS SITH
Punt 7

Guerra! La República s'ensorra sota els atacs del despietat Lord Sith, el Comte Dooku. Hi ha herois a tots dos bàndols. El mal és per tot arreu.

Grievous irromp a la Capital
Punt 8

En una jugada contundent, el diabòlic líder droide, el General Grievous, ha irromput a la capital de la República i ha segrestat el Canceller Palpatine, líder del Senat Galàctic.

Una missió desesperada
Punt 9

Mentre l'exèrcit droide separatista intenta fugir de la capital assetjada amb el seu valuós ostatge, dos Cavallers Jedi lideren una missió desesperada per rescatar el Canceller captiu.

Punt 1

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir